top of page

The Dark Room – Rona Kennedy, Fabian Espinosa Diaz en Tine Defoor


Installatıe + lıteratuur elke dag / EVERY DAY

18.00 - 00.00

Elk festival zou een dark room moeten hebben, dachten wij zo, maar dan wel eentje die alle zintuigen prikkelt.

The Dark Room is een overrompelende, literaire en muzikale installatie van Rona Kennedy, Fabian Espinoza Diaz en Tine Defoor. Het is een luisterspel waar het publiek in het donker wordt meegevoerd in een poëtische soundcloud. Voel uzelf omringd worden door de kracht van strelende literatuur. Rond The Dark Room is er een groepstentoonstelling van queer kunstenaars. Beide programma-onderdelen zijn vrij toegankelijk.

 

Every queer festival should have a dark room, but one that stimulates all senses.

The Dark Room is an overwhelming, literary and musical installation by Rona Kennedy, Fabian Espinoza Diaz and Tine Defoor. A poetic soundcloud in the dark to pleasure body and mind. And remember: what happens in The Dark Room, stays in The Dark Room.

 

GRATIS / FOR FREE

bottom of page