top of page

Strangelove Party


party + PERFORMANCE zaT/SAT 09.06

02.00-05.00

Feest wild en hard! Party wild and hard!

dj Fabio Beaverhausen / illustre / Miss Schwarzkopf / Performance by Gabriele Duchess Divine

Naar jaarlijkse gewoonte sluiten we het festival af met een spetterend feest in de concertzaal van Het Bos. Tijdens het feest, met o.a. lokaal dj-geweld, is er ook een performance van de keizerin van het Antwerpse nachtleven, de godin Gabrielle Duchesse Divine.

Het feestje van het jaar is terug. Vunzige beats, bijtende lijven en pompende dansmoves tot in de ochtend. Kom af, wees jezelf en leer de liefde van je leven (beter) kennen.

 

We close the festival with a spectacular party in the concert hall of Het Bos. Hard Ton start the fire with their concert, and passes the flame on to our fabulous dj's. They will guide you through the night, flanked by the empress of Antwerp nightlife, Gabrielle Duchesse Divine. Expect biting beats, pumping bodies and dancing till morning light!

 

bottom of page