top of page

Q-kitchen


ETEN - FOOD elke dag - EVERY DAY

19.00-21.00

(Ik heb honger artwork by özge akarsu)

Strangelove serveert elke dag overheerlijke spijzen in de Boskeuken, alvorens we u onderdompelen in het festival. Otark, The Itinerant Cooks en Rode Biet bevolken de keuken en brengen verrassende culinaire creaties zodat u goed gevoed de avond doorkomt.

Every day, Strangelove serves delicious food in the Boskeuken by culinary artists Otark, The Itinerant Cooks and Rodebiet. Join us at the table for a lovely vegetarian meal, so you can start the festival well fed.

 

DO/THU 07.06 Otark Productions

Otark Productions is het voedselcollectief van Hadas Cn'ani and Charlotte Koopman. Ze zijn de lokale helden van brunches in Het Bos en Otarkino's, waarin films de inspiratiebron vormen voor gerechten. .

Otark Productions is the food collective of Hadas Cn'ani and Charlotte Koopman. They are the local heroes of the brunches in Het Bos and Otarkino's, in which films are the source of inspiration for dishes.

Meze : Labne / Hummus + Roasted Peppers + String Beans Salad + Tomato Salsa + Pickled Onion + Carrot Tarragon Salad + Beetroot & Oranges Salad + Malidzano Spread with flatbread or samoon

otarkproductions.blogspot.be

Reserveer je plaats via: gitte_lebr@mac.com

For reservations:gitte_lebr@mac.com

 

VR/FRI 08.06

rodebiet

Rodebiet (Özge en Gizem) is een vegetarisch en veganvriendelijk voedselcollectief uit Antwerpen, dat zich voornamelijk laat inspireren door de mediterrane keuken en de keuken van het Midden-Oosten.

Rodebiet (Özge en Gizem) is a vegetarian and vegan-friendly collective that is based in Antwerp. They find culinary inspiration in the Mediterranean kitchen and the Middle East.

Crimean Tatar Cuisine - Sosyete manti (sort of one big baked dumpling) and Side dish salade for € 6 + Dessert for € 2,5

https://www.facebook.com/rodebieet Reserveer je plaats via: rodebiet.food@gmail.com

For reservations: rodebiet.food@gmail.com

 

ZA/SAT 09.06 the itinerant cooks

Barbara en Alessandro, aka The Itinerant Cooks, reizen rond met grootmoeders receptenboek en houden halt op het Strangelove Festival, waar ze de Boskeuken bemannen. Ze serveren zuiderse spijzen uit de Italiaanse boerenkeuken senza pesce o carne, ter uwer culinair plezier en met respect voor de natuur. Omdat ze gaan voor less trash in the trash reserveer je best je plaats aan tafel via onderstaand formulier.. Buon appetito!

We are the Itinerant Cooks. We like to share our passion for the food of our memory. We try to recreate the flavors of Italian peasant culture, while being respectful of nature. To reduce food waste we invite you to book via the online form below.

Mediterranean Orecchiette - Orecchiette is a typical pasta from Puglia and we make with mediterranean vegetables ( paprika, courgette, basilicum...etc )

Reserveer je plaats via: scatteredcooking@gmail.com

For reservations: scatteredcooking@gmail.com

 
bottom of page