top of page

Hard Ton


concert zaT/SAT 09.06

00.00-02.00

Feest wild en hard! Party wild and hard!

hard ton

Hard Ton is een Italiaans duo vol hoge energie dat megalomane disco combineert met een verrassende liefde voor metalmuziek. De band bestaat uit DJ Wawashi en metalzanger Max. Met hun falsetstemmen brengen ze verhalen over wilde avonturen op de dansvloer uit de gloriedagen van HI-NRG. Ze combineren klassieke disco met een hedendaags geluid, accelererende beats en volle baslijnen, en halen ronkende geluiden uit hun vintage analoge synths.

Hard Ton is de perfecte opwarmer voor het intussen legendarische slotfeest van het festival. U zal dansen, want stilstaan is ronduit onmogelijk bij deze beer van een band.

 

Hard Ton is an Italian duo full of high energy that combines megalomaniac disco with a surprising love for metal music. DJ Wawashi and metal singer Max use their falsetto voices to bring you stories about wild adventures on the dance floor, during the glory days of HI-NRG. They combine classic disco with a contemporary sound, accelerating beats and full bass lines, and play with the buttons of their analog synths till they scream.

Hard Ton is the perfect warm-up for the festival's legendary closing party. You will dance, because standing still is not an option.

 
bottom of page