top of page

Creatures of the Night


EXPO elke dag / EVERY DAY 18.00 - 00.00

Met deze expo duikt Strangelove het nachtleven in. We tonen een collectie grafisch werk van verschillende kunstenaars, die de flyers, affiches, video's en merchandising verzorgden voor queer evenementen. Met dit prachtige werk dat vaak wordt vergeten na het feestgedruis, geven we een overzicht van de queerscene doorheen de jaren, bij ons en bij de buren, van Los Niños en Mon Cul Ta Praline tot Pink Screens en Meta Queer.

 

With this exhibition, Strangelove takes you into the queer nightlife. We're showing a collection of graphics by artists who created the flyers, posters, videos and merchandising for queer events. With these wonderful artworks, which are characterized by their ephemerality and which often get lost after an event is over, we want to give you an overview of the queer scene of the last years.

 

GRATIS / FOR FREE

bottom of page