MUDA/MUTE by Mavi Veloso

 

performance + concerT

ZAT/SAT 09.06

22.00- 23.00
 

 

#iwanbamakerevolution
 

Project: Mavi Veloso (Brazilië)
Geluidskunstenaar: Glenn Ryszko (Netherland)

 

De Braziliaanse trans kunstenares Mavi Veloso is een veelzijdig artieste, die in haar werk bitterzoete elementen verwerkt tot ze de perfect balans heeft om haar boodschap over te brengen. MUDA/MUTE is onderdeel van #iwannamakerevolution, een transdisciplinair kunstproject van persoonlijke ervaringen en observaties over transitie en migratie: van Brazilië tot Europa-assimilatie, belichamingen en dekolonisatie-pogingen.

 

Mavi Veloso werkt vanuit het hart van Europa aan haar werk dat enerzijds vragen stelt bij sociale inburgeringsprocedures en het beleid binnen Europese landen, en anderzijds mutaties en overgangen op lichamelijk vlak verwerkt in dit proces.  

The Brazilian trans artist Mavi Veloso is a versatile artist who implements bittersweet elements in her work until she finds the perfect balance to convey her message. MUDA / MUTE is part of #iwannamakerevolution, a transdisciplinary art project of personal experiences and observations on transition and migration: from Brazil to European-assimilation, embodiments and decolonization attempts.

 

Mavi Veloso works from the heart of Europe. She questions social integration policies in European countries and deals with mutations and transition on a physical level.

 

maviveloso.tumblr.com

 

 

Please reload

Strangelove Party

The Dark Room – Rona Kennedy, Fabian Espinosa Diaz en Tine Defoor

Hard Ton

MUDA/MUTE by Mavi Veloso

Queer Shorts

1/3
Please reload