About A Session by Anna Konjetzky

 

performance
VRIJ/FRI 08.06
20.00 - 21.00


Choreografie: Anna Konjetzky
Dans: Sahra Huby, Quindell Orton, Maxwell McCarthy, Victor Perez Armero
Video: René Liebert
Etappe: Hannes Hartmann en Leonie Mohr
Dramaturgie: Bastian Zimmermann
Muziek: Sergey Maingardt
Projectleider: Sabine Klötzer - SISK

 

Als u op een sensuele ontdekkingstocht langs uw eigen lichamelijke grenzen wil vertrekken, dan is dit de afspraak van het jaar voor u.

 

Choreograaf Anna Konjetzky heeft haar thuisbasis in München. Haar werk, About A Session, weeft sensuele ervaringen en analyse samen, en is een daad van contemplatie over en met lichamen. Ze onderzoekt de wisselwerking tussen dansers en publiek, hoe ze naar elkaar kijken, elkaar stimuleren en elkaars fantasie beïnvloeden. Een externe stem omschrijft de situatie, observeert het publiek, geeft aanwijzingen en laat de actie doorlopen in video die vervolgens opnieuw op het podium wordt vertaald.

Choreography: Anna Konjetzky
Dance: Sahra Huby, Quindell Orton, Maxwell McCarthy, Victor Perez Armero
Video: René Liebert
Stage: Hannes Hartmann and Leonie Mohr
Dramaturgy: Bastian Zimmermann
Music: Sergey Maingardt
Project leader: Sabine Klötzer - SISK

 

A session is a meeting that is limited in time. Borders and rules are established, stretched or repealed in order to make new experiences and knowledge possible. The new piece by the choreographer Anna Konjetzky, who resides in Munich, addresses the about – and sessions as such. Being distant and being involved are not a contradiction. About a Session melts sensual experience and analysis, and is thus an act of contemplation about and with bodies. Can reflecting on or discussing arousal actually arouse? Can it stimulate the audience’s sexual fantasies? How does the audience gaze at the dancers? Which movements, words and gazes stimulate? Which gazes sexualize the performing bodies? And what moments sexualize the present and observing audience members?

 

www.annakonjetzky.com

 

 

Please reload

Strangelove Party

The Dark Room – Rona Kennedy, Fabian Espinosa Diaz en Tine Defoor

Hard Ton

MUDA/MUTE by Mavi Veloso

Queer Shorts

1/3
Please reload